Now Reading
Plikytos tešlos pyragaičiai

Plikytos tešlos pyragaičiai

Plikytos tešlos pyragaičiai

Ingredientai:

vandens (1 stiklinė)

miltų (1 stiklinė)

sviesto (100 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

cukraus miltelių (100 g.)

See Also
Sojos sriuba

Gaminimas:

Puode užverdame vandenį ir jame ištirpdome sviestą, suberiame cukraus miltelius ir išmaišome. Nuolat bemaišant ir nenukeliant nuo ugnies įberiame miltus. Kaitinam tol, kol tešla pasidaro gelsvos spalvos ir atšoka nuo puodo. Tada jį atvėsiname ir mušame po vieną kiaušinį. Paruošta tešla turi būti rūgščios grietinės tirštumo. Skardą išklojame sviestinio popieriumi ir ant jo išspaudžiame su specialiu švirkštu norimos formos plikytus pyragaičius. Kepame gana aukštoje temperatūroje (200- 250 C) apie 15- 20 min. atvėsiname. kokiu norime kremu. Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top