Ingredientai:
makaronai, 500 g
veršio kepenys, 500 g
svogūnai, 2 vnt
pievagrybiai, 200 g
mėsos sultinys, 1,5 stiklinės
tirpintas sviestas, 4 šaukštai
pomidorų tyrė, 2 šaukštai
smulkinti bazilikai, 2 šaukštai
druska
malti juodieji pipirai
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Kaip gaminti:Minkštąją kepenų dalį, prieš tai pašalinus plėves, supjaustyti juostelėmis ir trumpai apkepinti 2 šaukštuose sviesto. Atskirai svieste apkepinti susmulkintus svogūnus, grybus, įmaišyti pomidorų tyrę ir 8 min. pakaitinti. Makaronus apvirti (3 min) pasūdytame vandenyje ir nukošti. Į troškinimo puodelius porcijomis sudėti kepenų gabaliukus, spagečius, svogūnus su grybais, supilstyti sultinį, pabarstyti žalumynais ir maždaug 25 min troškinti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Skanaus!