Now Reading
Puodeliuose troškinti makaronai

Puodeliuose troškinti makaronai

Puodeliuose troškinti makaronai

Ingredientai:
makaronai, 500 g
veršio kepenys, 500 g
svogūnai, 2 vnt
pievagrybiai, 200 g
mėsos sultinys, 1,5 stiklinės
tirpintas sviestas, 4 šaukštai
pomidorų tyrė, 2 šaukštai
smulkinti bazilikai, 2 šaukštai
druska
malti juodieji pipirai

Kaip gaminti:
Minkštąją kepenų dalį, prieš tai pašalinus plėves, supjaustyti juostelėmis ir trumpai apkepinti 2 šaukštuose sviesto. Atskirai svieste apkepinti susmulkintus svogūnus, grybus, įmaišyti pomidorų tyrę ir 8 min. pakaitinti. Makaronus apvirti (3 min) pasūdytame vandenyje ir nukošti. Į troškinimo puodelius porcijomis sudėti kepenų gabaliukus, spagečius, svogūnus su grybais, supilstyti sultinį, pabarstyti žalumynais ir maždaug 25 min troškinti iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Skanaus!

See Also
Kotletai su sūriu


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top