Purūs blyneliai be kvietinių miltų – tai puikus pusryčių ar lengvo deserto pasirinkimas, kuris sujungia natūralų bananų saldumą ir minkštą tekstūrą. Jie pagaminami vos iš kelių ingredientų, todėl yra greiti, paprasti ir sveikesni nei įprasti blyneliai.
Purūs blyneliai be kvietinių miltų: receptas
Tai lengvas ir skanus būdas pasimėgauti natūraliai saldžiais pusryčiais be pridėtinio cukraus.
Ingredientai:
- 180 g prinokusių bananų
- 1 kiaušinis
- 1 arb. š. kepimo miltelių
- 60 g avižinių miltų
Patiekti: - Baltojo šokolado ir riešutų pudingo
- Šilauogių
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Dubenyje bananus sutrinti šakute.
2. Prie bananų įmušti kiaušinį, suberti miltus ir kepimo miltelius.
3. Viską sumaišyti iki vientisos masės.
4. Įkaitinti keptuvę ir dėti po 1 valg. š. tešlos. Blynus kepti ant vidutinės kaitros ~2 min kiekvieną pusę.
5. Iškepusius blynelius pertepti pudingu ir patiekti su šilauogėmis.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.