Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais – traškūs kopūstai, rūgštelės suteikiantis obuolys ir švelnus grietinės padažas su garstyčiomis sudaro subalansuotą skonio derinį.
Raudonųjų kopūstų salotos su obuoliais: receptas
lengvas ir skanus garnyras, puikiai tinkantis prie keptos mėsos ar žuvies patiekalų.
Ingredientai:
- 150 g grietinės
- 1 arb. š. Dižono garstyčių
- 2 valg. š. citrinos sulčių
- 150 g raudongūžio kopūsto
- 1 obuolys
- 3 svogūnų laiškai
- 15 g šviežių petražolių
- Druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Dideliame dubenyje sumaišyti grietinę, garstyčias ir citrinos sultis.
2. Kopūstą supjaustyti plonais šiaudeliais, obuolį – griežinėliais. Svogūnų laiškus ir pertražoles smulkiai sukapoti.
3. Visas daržoves sudėti į dubenį su padažu, įberti druskos ir pipirų. Viską labai gerai išmaišyti ir patiekti.
Recepto šaltinis: https://www.bbc.co.uk/food
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.