Now Reading
Šaltiena kiaušiniuose

Šaltiena kiaušiniuose

Šaltiena kiaušiniuose

nuotr. Cook-talk.com

Ingredientai:

kiaušiniai, 10 vnt
virta jautiena, 100 g
jautienos sultinys, 150 ml
morkos, 100 g
želatina, 20 g
žirneliai, 30 g
žalumynai
Galima pasirinkti bet kurią mėsą, taip pat puošti paprika, konservuotais kukurūzais, rūkyta mėsa ir t.t.

Kaip gaminti:
Želatiną užpilkite mažu kiekiu vandens, kad išbrinktų.
Kiaušinius nuplaukite, padarykite didesnę skylutę bukame kiekvieno kiaušinio gale, išpilkite kiaušinių turinį į dubenį. Lukštą atsargiai išplaukite ir gerai išdžiovinkite.
Morkas bei kitus ingredientus supjaustykite. Išbrinkusią želatiną sumaišykite su sultiniui ir pakaitinkite. Leiskite masei atvėsti. Kol masė vėsta, į kiaušinių lukštus suberkite daržoves, mėsą. Užpilkite sultiniu. Padėkite į šaldytuvą keletui valandų.
Prieš patiekdami trumpam pakiškite po karštu vandeniu ir nulupkite lukštą.

See Also
Virtuvės svečiai – eteriniai aliejai ir hidrolatai

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt