Now Reading
„Tinginių” makaronai

„Tinginių” makaronai

"Tinginių" makaronai

Jums reikės:

Makaronai – 150 g (vienam asmeniui)
Alyvuogių aliejus
Sūris „Džiugas”
Mažoji aštrioji paprika
Saujos petražolių
kiaušinis – 1
Lašinukai ( galima naudoti ir kumpį)
Česnako skiltelė

Kaip gaminti:

Kol virs makaronai, supjaustykite lašinukus kubeliais arba pailgom juostelem ir pakepinkite alyvuogių aliejuje kartu su smulkintu česnaku bei paprika. Išplakite kiaušinį ir dar ant karštų, nusunktų makaronų, užpilkite, gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir kelias minutes palaukite, kol plaktas kiaušinis „išvirs”. Tuomet sumaišykite su keptais lašinukais aliejuje (nepamirškite ištraukti aštriosios paprikos, aliejus bus prisisunkes pakankamai aštrumo). Pagardinkite šviežiomis petražolėmis ir smulkintu „Džiugo” sūriu. Pasigaminti tokį patiekalą užtruks vos 10 min.

See Also
Gaspačio (šalta pomidorų sriuba)

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt