Ingredientai:
saulėje džiovinti pomidorai – 2-3 puselės,
balzaminio acto, raudonojo vyno acto – 1 šaukštelis,
česnakas – susmulkinta skiltelė,
alyvuogių aliejus – 1/2 stiklinės,
šviežūs susmulkinti baziliko lapai.
Kaip gaminti:
Ištroškiname saulėje džiovintus pomidorus keptuvėje keletą minučių, po to juos sutriname, sumaišome kartu su actu, česnakais, aliejumi ir baziliku. Gautą masę užtepame ant skrudintos prancūziško batono riekelės. Skaniausiai valgosi su vynu.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!