Now Reading
Savaitgalio receptas. Blynų bokštas

Savaitgalio receptas. Blynų bokštas

Savaitgalio receptas. Blynų bokštas

Laikas.lt

Šį savaitgalį siūlome Užgavėnių meniu paįvairinti blynų bokštu. Šis greitai paruošiamas, bet įdomus patiekalas, papuoš Jūsų pusryčių stalą.

Ingredientai:

miltai, 1/4 stiklinės
pienas, 3 stiklinės
3 kiaušiniai
sviestas, 60g
druska, pusė šaukštelio
sūdyta lašiša, 150 g
kietas arba fermentinis sūris, 50 g

Kaip gaminti:

sviestą išlydykite. Supilkite į dubenį miltus, įberkite druskos. Supilkite pusę kiekio pieno ir gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir supilkite likusį pieną, ištirpintą sviestą. Išmaišę palikite tešlą valandą pastovėti.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Iškepkite nedidelius blynelius. Sluoksniais dėkite blynus ir lašišą. Bokštelius apibarstykite tarkuotu sūriu ir 5 minutėms pašaukite į įkaitintą orkaitę.

Skanaus! Daugiau receptų rasite Laikas.lt receptų rubrikoje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top