Now Reading
Savaitgalio receptas – šalta avokadų sriuba

Savaitgalio receptas – šalta avokadų sriuba

Savaitgalio receptas - šalta avokadų sriuba

Žavesys – paprastume, būtent toks šio savaitgalio receptas. Sakoma, kad avokadai sveika, o mes sakome, kad jų šalta sriuba – fantastiška.

4 porcijoms reikės:

dviejų prinokusių avokadų
500 ml sojų pieno
1 stiklinės smulkintų žaliųjų čili pipirų
3 žaliųjų čili pipirų papuošimui
1 vidutinio dydžio svogūno
2 arbatinių šaukštelių šviežiai spaustų citrinų sulčių
2 arbatinių šaukštelių sauso šerio
ryšelio šviežių petražolių
druskos ir juodųjų pipirų

Kaip gaminti?

Avokadus perpjaukite pusiau, nulupkite, pašalinkite kauliukus ir sutrinkite plaktuvu. Gautą masę sumaišykite su sojų pienu, sukapotu svogūnu, čili pipirais, citrinų sultimis ir šeriu. Pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų. Jei sriuba atrodo per tiršta, galite įpilti šiek tiek vandens. Papuoškite smulkintais čili pipirais ir petražolėmis. Iš karto tiekite į stalą. 

Daugiau skanių pasiūlymų – rubrikoje Receptai.


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt