-0.5 C
Vilnius
Šeštadienis, 7 gruodžio, 2024

Savaitgalio receptas. Traški duonelė su česnakais

Laikas.lt šį savaitgalį  Jums siūlo pasigaminti užkandį, kuriuo galėsite pavaišinti draugus iškylos metu ar namuose, kuomet netikėti svečiai – ne tik džiaugsmas, bet ir galvos skausmas. Jūsų dėmesiui – traški duonelė su česnakais.

Jums reikės:

1 prancūziško batono
300 g sviesto
3 skiltelių česnako
200 g fermentinio sūrio
1, 5 stiklinės smulkintų petražolių lapelių
pipirų pagal skonį

Kaip gaminti:

Batoną supjaustykite riekelėmis. Dubenyje mediniu šaukštu sviestą išsukite iki purios masės, į kurią sudėkite smulkintus česnakus, petražoles, pipirus ir tarkuotą sūrį. Viską labai gerai išmaišykite. Gauta mase iš abiejų pusių aptepkite batono riekeles ir dėkite ant įkaitintų grotelių. Kepkite ne ilgiau kaip 3 min ir dar karštas patiekite ant stalo.

Skanaus! Daugiau receptų rasite [-[0]-] .

Laikas.lt

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: