Laikas.lt
Laikas.lt toliau džiaugiasi savo redakcijoje turėdami tikrą šaukšto, puodo ir keptuvės meistrę, kulinarę Jurgą. Reklamos skyriaus vadybininkė vienai dienai keičia amplua ir yra pasiryžusi vesti visus skaitytojus virtuvės keliais bei klystkeliais. Ir taip – kiekvieną sekmadienį. Šią savaitę pristatome Jurgos karštą šokoladą su aitriaisiais pipirais ir vyšnių likeriu. Patikiname, jo skonis – puikus!
Sudėtis:
• 200 g. Juodojo šokolada
• 250 g. Grietinėlės (30% riebumo)
• 2-3 a.š. Kakavos
• Aitriųjų pipirų miltelių pagal skonį
• 50 g. Vyšnių likerio
• Riešutų pagal skonį
Eiga:
Ištirpinkite šokoladą inde, panardintame į karštą vandenį, supilkite grietinėlę, įdėkitę kakavos ir pipirų. Labai gerai išaišykite, kad nebūtų gumulėlių. Supilkite vyšnių likerį ir dar kartą gerai išmaišykite. Karštą šokolada supistykite į taures ir papuoškite smulkintais riešutais.
Šiltų ir ramių žiemos vakarų!