-5.5 C
Vilnius
Penktadienis, 14 vasario, 2025

Sekmadienio burtai virtuvėje: tirštas avokadų ir migdolų kokteilis iš Maroko

Laikas.lt

Amanda yra prancūzė, drauge su marokiečiu auginanti 10-ies ir 7-erių berniukus. Jos tinklaraštis Marocmama.com buvo pradėtas rašyti 2007 m., kuomet galvoje nebetilpo informacija, sukaupta keliaujant su šeima po pasaulį ir gauta iš vyro giminės. Savo įrašus Amanda vadina nuotykiais, į kuriuos kviečia pasinerti Marocmamos skaitytojus.

„Savo vyrą sutikau Marakeše 2004 m. ir nuo tada mūsų kelionė per gyvenimą ir pasaulį įgavo vis intensyvėjantį pagreitį. Marokas – šalis, apie kurią labai sunku papasakoti, tai reikia patirti pačiam. Šios pasakų šalies įkvėpti receptai padės išgyventi šiek tiek jausmo, užklumpančio jos lankytojus“, – sako magiškoje sekmadienio virtuvėje šiandien besisukinėjanti Amanda.

Šiandien iš Marocmamos nusirašėme kvepiantį, gaivinantį, sotų ir, svarbiausia, skanų ir sveiką Migdolinio avokadų kokteilio receptą.

Reikės:

  • 1/2 tamsaus avokado;
  • 1 stiklinės migdolų pieno;
  • 1 šaukšto cukraus ar kito natūralaus saldiklio.

Galite naudoti paprastą pieną, o kokteilį pagardinti trintais migdolais. Taip pat, jei norite, galite pridėti ir kitokių mėgstamų vaisių.

Nulupame avokado žievę, išimame kaulą ir dedame į kokteilinę ar blenderio indą. Supilame pieną, suberiame cukrų ir plakame, kol nebelieka avokado gabalėlių.

PS Avokadas didina lytinį potraukį. Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: