Jums reikės:
150 g sojos
100 g konservuotų kukurūzų
1 saujos džiovintų slyvų
mėsos prieskonių
druskos
1 kubelio sultinio
1 morkos
1 šaukšto grietinės
1 šaukštelio kvietinių miltų
Kaip gaminti:
Pirmiausia verdančiu vandeniu užplikykite sojos kubelius ir įdėkite sultinio kubelį. Palaikykite 2 val. Nepamirškite įpilti daugiau vandens, kadangi išbrinkdama soja jo daug sugeria. Įdėkite kubeliais supjaustytą morką, smulkiai supjaustytas slyvas, kukurūzus, įberkite druskos ir mėsos prieskonių. Troškinkite 0,5-1 val. Įdėkite grietinės. Užvirus, įberkite miltų ir viską išmaišykite. Šį patiekalą valgykite su karštomis bulvėmis ir daržovėmis.