Now Reading
Sūrio vyniotinis

Sūrio vyniotinis

Sūrio vyniotinis

Ingredientas:

fermentinis sūris – 300 g,
tepama varškė (ar tepamas lydytas sūris) – 1 indelis,
kumpelis – 200 g,
žalumynai: petražolės, krapai.

Kaip gaminti:

Fermentinį sūrį su visa vakuumine pakuote (arba jį įdėkite į polietileninį maišelį ir užriškite) virkite vandenyje apie 20 minučių (jei turite mikrobangų krosnelę, čia tereikės 3 minučių). Sūriui išsilydžius, masę pilkite ant lentelės. Tada iškočiokite, kol dar visiškai nesustingo. Iškočiotą masę ištepkite varške ar lydytu sūriu. Suberti supjaustytą kumpelį ir žalumynus. Galiausiai susukite ir padarykite vyniotinį. Ant jo uždėkite maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą, kad dar labiau sustingtų. Patiekdami, patiekalą supjaustykite.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt