Now Reading
Trinta pomidorų sriuba

Trinta pomidorų sriuba

Trinta pomidorų sriuba

Ingredientai:

prinokę pomidorai – 500 g,
česnakas – 3 skiltelės,
šviežūs bazilikai – sauja,
tyras alyvuogių aliejus,
jūros druska,
šviežiai malti juodieji pipirai,
sultinio kubelis – 1/3,
pusė svoguno,
gabalėlis pelėsinio sūrio.

Kaip gaminti:

Į puodą įpilkite alyvuogių aliejaus, pakepinkite kapotus česnakus, svogūną, ir pusę saujos bazilikų. Tuomet įmeskite traiškytus pomidorus. Viską patroškinkite kelias minutes, kad suminkštėtų ( taip pat galima naudoti konservuotus pomidorus, tieisog su šviežiais skaniau ). Atskirame puode užvirinkite 400 g vandens su 1/3 sultinio kubeliu. Viską sumaišykite kartu su pomidorais ir dar patroškinkite 15 minučių. Kad sriuba būtų tirštesnė, galima naudoti blenderį. Išpilstikite į sriubines lėkštes, ir kol sriuba karšta, įdėkite po gabalėlį pelėsinio sūrio bei papuoškite bazilikų lapeliais. 

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt