Ingredientai:
300 g tuno aliejuje,
150 g saliero šaknies,
4 kietai virti kiaušiniai,
50 g šviežių agurkų,
majonezo,
druskos.
Papuošimui:
salotų lapai,
1 kietai virtas kiaušinis,
100 g žalsvųjų alyvuogių.
Kaip gaminti?
Tunas sukapojamas gabalėliais, salieras supjaustomas smulkiais gabalėliais, agurkai – stambiais, kiaušiniai – į 4 dalis. Viskas išmaišoma, įdedama majonezo, druskos ir dedama į salotinę, išklotą salotų lapais, kauburėliu. Puošiama kiaušinio skiltelėmis ir alyvuogėmis. Patiekiamos atšaldytos.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!