Now Reading
Tuno salotos

Tuno salotos

Tuno salotos

Ingredientai:

300 g tuno aliejuje,
150 g saliero šaknies,
4 kietai virti kiaušiniai,
50 g šviežių agurkų,
majonezo,
druskos.
Papuošimui:
salotų lapai,
1 kietai virtas kiaušinis,
100 g žalsvųjų alyvuogių.

Kaip gaminti?

Tunas sukapojamas gabalėliais, salieras supjaustomas smulkiais gabalėliais, agurkai – stambiais, kiaušiniai – į 4 dalis. Viskas išmaišoma, įdedama majonezo, druskos ir dedama į salotinę, išklotą salotų lapais, kauburėliu. Puošiama kiaušinio skiltelėmis ir alyvuogėmis. Patiekiamos atšaldytos.


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt