Now Reading
Veganiškas šokoladinis pyragas

Veganiškas šokoladinis pyragas

Veganiškas šokoladinis pyragas

Ingredientai:
džiovinti abrikosai, 0,5 stiklinės
džiovintos slyvos, 0,5 stiklinės
avižų miltai, 0,5 stiklinės
smulkinti riešutai, 3 šaukštai

Kremui:
obuolių tyrė, 200 g
sunokęs bananas, 2 vnt
kakavos milteliai, 3 šaukštai
vanduo, 150 ml
agaras , 2 šaukštai

Kaip gaminti:
Kepimo indą nuimamu dugnu iškloti kepimo popieriumi. Džiovintus vaisius sumalti, sudėti smulkintus riešutus, dalimis suberti miltus, užmaišyti tešlą. Iškloti tešla kepimo indą, padėti į šaldytuvą.
Bananus sutrinti šakute ir sumaišyti su obuolių tyre ir kakava. Agarą sumaišyti su vandeniu, užvirinti ir pavirti apie 30 sekundžių.
Bananų masę išplakti plaktuvu, supilti agarą ir dar apie minutę plakti, kol masė pradės tirštėti. Kremą supilti į formą, padėti į šaldytuvą kelioms valandoms.

See Also
Troškintos kalakutų šlaunelės

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top