Now Reading
Vengriškas troškinys su ryžiais

Vengriškas troškinys su ryžiais

Vengriškas troškinys su ryžiais

Ingredientai:
jautienos sprandinė 600 g
svogūnai, 250 g 
šoninė, 50 g 
aliejus, 2 šaukštai
maltos saldžiosios paprikos, 1 šaukštas 
mėsos sultinys, 1/4 l 
druska, 1/2 šaukštelio 
ilgagrūdžiai ryžiai, 250 g
saldžiosios paprikos, 2 vnt
konservuoti pomidorai, 1 skardinė (425 ml)
cukrus

Kaip gaminti:

Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, o svogūnus – kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pakepinti aliejuje.
Suberti svogūnus ir maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti sultinį. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.
Skanaus!


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt