Ingredientai:
1,5 l vandens
2 stiklinės žirnelių
1 poras
1 lydytas sūrelis
Maltas muskatas
1 morka
300 g vištienos faršo
1 kubelis vištienos sultinio
3 šaukštai grietinėlės
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
Druska
Malti baltieji pipirai
Gaminimas:
Kukuliams suminkome visus produktus iki vientisos masės. Suformuojame pailgus kukulius ir sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Įmaišome buljonetę. Verdame 10 min. Tuomet sudedame žirnelius ir griežinėliais supjaustytą porą, morką. Baigiant virti į dubenėlį įpilame karšto sultinio ir jame ištirpiname lydytą sūrelį. Šia masę supilame į sriubą. Paskaniname prieskoniais ir paverdame 3 min.
Skanaus!
receptai-logo88.jpg" width="80" />