1.6 C
Vilnius
Pirmadienis, 9 gruodžio, 2024

Žirnelių sriuba su vištienos kukuliais

Ingredientai:

1,5 l vandens
2 stiklinės žirnelių
1 poras
1 lydytas sūrelis
Maltas muskatas
1 morka
300 g vištienos faršo
1 kubelis vištienos sultinio
3 šaukštai grietinėlės
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
Druska
Malti baltieji pipirai

Gaminimas:

Kukuliams suminkome visus produktus iki vientisos masės. Suformuojame pailgus kukulius ir sudedame į pasūdytą verdantį vandenį. Įmaišome buljonetę. Verdame 10 min. Tuomet sudedame žirnelius ir griežinėliais supjaustytą porą, morką. Baigiant virti į dubenėlį įpilame karšto sultinio ir jame ištirpiname lydytą sūrelį. Šia masę supilame į sriubą. Paskaniname prieskoniais ir paverdame 3 min.

Skanaus!

receptai-logo88.jpg" width="80" />

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: