Gaivios ridikėlių ir žalumynų salotos su garstyčiomis – ryškios spalvos, traškios tekstūros ir subalansuotas skonis sukuria puikų derinį, kuris žavi tiek akį, tiek gomurį.
Gaivios ridikėlių ir žalumynų salotos su garstyčiomis: receptas
Tai šiuolaikiška, sveika ir skani klasikinių pavasarinių salotų interpretacija – tikras sezoninis džiaugsmas lėkštėje.
Ingredientai:
- 6-8 švieži ridikėliai
- 1/3 agurko
- Sauja šviežių žalumynų (rukola, špinatai, salotos ar jų mišinys)
- 1 valg. š. garstyčių
- 1 arb. š. alyvuogių aliejaus
- 1 arb. š. citrinos sulčių
- Žiupsnelis druskos ir šviežiai maltų pipirų
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:- Į dubenį sudėti plonai supjaustytus ridikėlius ir agurką.
- Sudėti šiek tiek smulkintus žalumynus ir švelniai permaišyti.
- Pagardinti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.
- Sudėti garstyčias ir dar kartą išmaišyti.
- Patiekti iškart kaip lengvą užkandį arba garnyrą prie pagrindinio patiekalo.
Nuotraukos asociatyvinės © Canva.