Now Reading
Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais

Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais

Karšti sumuštiniai su rūkyta žuvimi ir obuoliais

Ingredientai:

balta duona – 5-6 riekelės,
rūkyta žuvis – 250 g,
margarinas – 50 g,
miltai – 1 šaukštas,
grietinė (arba sultinys) – 1/2 stiklinės,
rūgštūs obuoliai – 2-3,
nedidelis svogūnas,
pipirai, druska.

Kaip gaminti:

Smulkiai supjaustykite (arba sutarkuokite) svogūną. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais. Susmulkinkite rūkytą žuvį. Obuolius, svogūnus, miltus, sultinį (arba grietinę), žuvį sudėkite į dubenį ir išmaišykite. Visą šią masę patroškinkite margarine. Įdėkite prieskonių, išmaišykite ir dėkite ant duonos. Kepkite karštoje orkaitėje (270°), kol sumuštinių viršus paskrus.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top