Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios naujienos
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Receptai

Geriausi oro gruzdintuvėje kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų

Saulena
Autorius Saulena
Publikuota: 2024-12-27
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų
Kepti briuselio kopūstai vos iš 5 ingredientų

Briuselio kopūstai: vieni juos dievina, kiti negali pakęsti. Tačiau šis TikTok receptas, kuris vadinamas „geriausiu, kokį kada nors bandėte”, nustebins net didžiausius jų skeptikus. Poppy O’Toole, kulinarijos meistrė, garsėjanti paprastais receptais, dažnai gaminamais karšto oro gruzdintuvėje, paskelbė savo paprastą penkių ingredientų receptą Briuselio kopūstams, kuris, kaip ji teigia, sužavės jūsų svečius, praneša „Express“.

Ji įsitikinusi, kad net didžiausi briuselio kopūstų skeptikai pakeis savo nuomonę, sakydama: „Tai, tikriausiai, geriausi briuselio kopūstai, kokius kada nors bandėte. Ir viskas pagaminama karšto oro gruzdintuvėje, nereikia jokių papildomų žingsnių. Tiesiog viską sudedate į ją, ir viskas labai paprasta.

Karšto oro gruzdintuvėje kepti Briuselio kopūstai

Ingredientai:

  • 50 g sviesto
  • 500 g šaldytų Briuselio kopūstų (jei švieži – perpjauti per pusę)
  • 100 g smulkiai supjaustytos šoninės
  • 50 g iš anksto virtų ir smulkintų kaštainių
  • Druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Karšto oro gruzdintuvėje kepti Briuselio kopūstai

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo būdas:

  1. Įkaitinkite karšto oro gruzdintuvę iki 180 °C (350 °F).
  2. Jei naudojate šviežius kopūstus, perpjaukite juos per pusę. Dubenyje sumaišykite kopūstus su sviestu, pagardinkite druska ir pipirais, tada sudėkite į gruzdintuvės krepšelį.
  3. Į kopūstus įmaišykite šoninės gabalėlius ir kepkite 5 minutes. Po to įdėkite smulkintus kaštainius, pamaišykite ir kepkite dar 5–10 minučių, priklausomai nuo to, kokio traškumo norite.

Pasak Poppy, kaštainis suteikia kopūstams malonų kalėdinį saldumą, o traški šoninė prideda malonaus skonio ir tekstūros. Kaštainius galite pakeisti graikiniais riešutais arba migdolais, kurie taip pat suteiks patiekalui malonaus traškumo ir švelnaus riešutinio skonio.

Poppy O’Toole receptas leidžia paprastai paruošti spragstančius, saldžius ir traškius Briuselio kopūstus, kurie taps tikru jūsų šventės hitu. Nesvarbu, ar mėgstate tradicijas, ar eksperimentus, šis receptas gali tapti nauju jūsų šeimos mėgstamiausiu.

Šaltinis: https://www.mirror.co.uk/

Nuotraukos asociatyvinės © Canva.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Briuselio kopūstaiKaršto oro gruzdintuvėŠoninė

AutoriusSaulena
Sveiki! Esu Saulena, Laikas.lt straipsnių autorė. Mane ypač domina psichologija, sveika gyvensena. Rašydama siekiu ne tik įtraukti skaitytojus, bet ir padėti jiems geriau suprasti save, atrasti patarimų geresnei savijautai bei rasti atsakymus į kasdienius klausimus.

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Armėniški šašlykai
Mėsos patiekalai

Armėniški šašlykai

2024-01-16
Dešrelių troškinys šeimai
Mėsos patiekalai

Greitas dešrelių troškinys: ekonomiška vakarienė visai šeimai

2025-01-12
Bananų blynai su pilno grūdo miltais
Blynai

Bananų blynai su pilno grūdo miltais

2025-04-04
Minkšti rikotos vafliai tobuliems pusryčiams
Blynai

Minkšti rikotos vafliai tobuliems pusryčiams

2025-02-28

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?