Now Reading
Antienos sriuba

Antienos sriuba

Antienos sriuba

Ingredientai:

vanduo – 3 l, 
rauginti kopūstai – 1/2 l, 
morka,
salieras – 1/2 vnt.,
bulvės – 2 vnt.,
miltai – 1 šaukštas,
lašiniai – 50 g,
antis – 1/2 vnt.,
druska, pipirai.

Kaip gaminti:

Supjaustytą antį sudėkite į pasūdytą vandenį ir užvirinkite. Supilkite raugintus kopūstus bei supjaustytas daržoves. Bulves supjaustykie ir virkite atskirai. Pakepinkite lašinius, o jų riebaluose truputi pakepkite miltus. Mėsai suminkštėjus į puodą suberkite išvirtas bulves, lašinukus bei miltus. Įberkite druskos. Dar truputį pavirkite, įberkite pipirų.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt