Now Reading
Apelsininis flameri

Apelsininis flameri

Apelsininis flameri

Ingredientai:

apelsinas (1 vnt.)

apelsinų sultys (900 ml.)

cukraus (7 šaukštai)

grietinėlė (200 g.)

krakmolas (4 šaukštai)

kiaušiniai (3 vnt.)

See Also
Keptų šprotų mišrainė

druskos (žiupsnelis)

Gaminimas:

Apelsiną nuplauti ir plonai nutarkuoti žievelę. Į puodą įpilti apelsinų , įverti 4 šaukštus cukraus ir apelsino žievelę, viską užvirti. Visą grietinėlę sumaišyti su 4 šaukštais krakmolo ir supilti į apelsinų . Nuolat maišant užvirti ir puodą nukelti nuo viryklės. 3 kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius suplakti ir maišant supilti į karštą apelsinų kremą. Tuomet išplakti baltymus ir 1 žiupsnelį druskos. Kai bus purūs, plakant po suberti 3 šaukštus cukraus. Plaktus baltymus sumaišyti su pudingu. Pudingą sudėti į indelius ir atvėsinti. Papuošti apelsinų skiltelėmis ir patiekti. Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top