Ingredientai:
7-8 bulvės
600 g faršo
150 g sūrio
1 cukinija
8-9 pievagrybiai
2 kiaušiniai
10-15 g aliejaus
Pienas
1 daržovių sultinio kubelis
Prieskoniai
Česnakas
Gaminimas:
Bulves supjaustyti bei sumaišyti su prieskoniais ir sukrėsti į gilesnį kepimo indą, pateptą aliejumi. Ant viršaus dėti faršą sumaišytą su gabaliukais supjaustytu sūriu bei prieskoniais (dalį sūrio sutarkuoti smulkia tarka ir atidėti). Užbarstyti pjaustytais pievagrybiais bei cukinija. Išplakti kiaušinius su sultiniu, įpilti truputį pieno, suberti likusį sūrį (galima dėti jo ir daugiau) ir užpilti masę. Galima ant viršaus apibarstyti smulkintu česnaku. Uždengti kepimo indą dangčiu ar folija ir kepti apie 1 val. 180 laipsnių orkaitėje. Iškepus pusvalandžiui palikite orkaitėje.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!