Now Reading
Apkepas su moliūgu

Apkepas su moliūgu

Apkepas su moliūgu

Ingredientai:

malta mėsa 600g
kiaušinis
pomidorų padažas 3 šaukštai
moliūgas 300g
prieskoniai mėsai
druska
pipirai
smulkinti žalumynai
svogūnas
česnakas 2 skiltelės

Kaip gaminti:

Moliūgą, supjaustytą kubeliais, kartu su susmulkintais svogūnais ir česnakais apkepkite. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, padažu, žalumynais, prieskoniais ir apkeptu moliūgu. Gautą masę sukrėskite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių C temperatūros orkaitėje 20-30 minučių. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Skanaus!

See Also
Saulėje džiovintų pomidorų užtepėlė


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt