Now Reading
Arbūzų uogienė

Arbūzų uogienė

Arbūzų uogienė

Jums reikės:

1 arbūzo
1 kg cukraus
1,5 stiklinės vandens
Gvazdikėlių
Vanilinio cukraus
Citrinos rūgšties (arba truputį acto)

Kaip gaminti:

Arbūzą nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Vandenį užvirinkite ir įdėkite citrinos rūgšties (ar acto). Šiuo vandeniu užpilkite arbūzą ir palaikykite apie 10 valandų. Ant išgriebtų ir nusausintų arbūzų užpilkite išvirtą karštą cukraus sirupą, ataušinkite. Taip kartokite apie 5-8 kartus. Kai paskutinį kartą užpilsite arbūzus sirupu, suberkite gvazdikėlius, vanilinį cukrų, užvirinkite.

See Also
Morkų košė

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top