Ingredientai:
500 g maltos jautienos
1 paprika
aliejus kepimui
100 g susmulkintų petražolių
2 – 5 skiltelės česnako
1 cm imbiero šaknies gabaliukas
100 ml vandens
1 šaukštas sojų padažo
1 aitrioji paprika
druska
pipirai
400 g ryžių
Kaip gaminti?
Pakepinkite aliejuje mėsą, paprikas susmulkinkite, sukapokite petražoles susmulkinkite česnaką, sutarkuokite įmbiero šaknį ir visas susmulkintas dalis sumaišykite su malta mėsa. Tada įpilkite vandens, sojų padažo, įdėkite susmulkintą aitriąją papriką ir 10min. patroškinkite Pagardinkite druska, pipirais, patiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!