Now Reading
Aštrus pupelių troškinys

Aštrus pupelių troškinys

Aštrus pupelių troškinys

Jums reikės:

1 indelio konservuotų pupelių pomidorų padaže,
1 indelio adžikos,
250 gramų kiaulienos faršo,
150 gramų pievagrybių,
200 gramų tarkuoto fermentinio sūrio,
2 skiltelių česnako,
žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų,
saujelės krapų.


Kaip gaminame:

Maltą mėsą šiek tiek pakepinkite. Į tą pačią keptuvę sudėkite pjaustytus pievagrybius, konservuotas pupeles – vėl viską trumpai pakepkite.

Supilkite ant viršaus adžiką, trintą česnaką, pipirus, druską, krapus ir troškinkite ant nedidelės ugnies 15–20 min.

See Also
Troškinys su silkėmis

Prieš patiekiant valgyti apibarstykite patiekalą tarkuotu sūriu.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt