1.5 C
Vilnius
Sekmadienis, 8 gruodžio, 2024

Avižiniai blynai

Ingredientai:

2 šaukštai avižinių dribsnių
1 šaukštas miltų
1 šaukštas mažo riebumo varškės (gali būti ricotta)
1 šaukštas lieso jogurto
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas šviežių citrinos sulčių
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 šaukštai rudojo cukraus
350 ml karšto vandens
druskos
1 kiaušinis
1 šaukštas alyvuogių aliejaus kepimui

Gaminimas:
Avižinius dribsnius užpilti karštu vandeniu ir palikti pastovėti 5-10 minučių. Vandenį nukošti.

Išbrinkusius avižinius dribsnius sutrinti ir išmaišyti su miltais, varške, jogurtu, citrinos žievele, sultimis, cukrumi, kepimo milteliais, druska ir kiaušiniu.

Įkaitinti aliejų keptuvėje ir kepti blynus, kol abi pusės pagels.

 

Skanaus!


Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: