2024-01-19
Ingredientai:
juodosios alyvuogės (be kauliukų ) – 100 g,
žaliosios alyvuogės (be kauliukų) – 100 g,
medus – 30 g,
saulėgrąžų aliejus – 100 ml,
„Kotanyi” bazilikai, raudonėliai, mairūnai, čiobreliai,
duona „Čiabata“.
Kaip gaminti:
Paruošiame alyvas. Į indą supilame medų ir plakdami jį maža srovele pilame aliejų. Pasidarius vientisai masei, suberiame visus prieskonius. Alyvas užpilame marinatu. Laikome šaldytuve iki +6°C temperatūros.
Į paruoštą lėkštę klojame salotos lapą, dedame alyvas, jas papuošiame.
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!