Now Reading
Baklažanų užkandis su aštriu padažu

Baklažanų užkandis su aštriu padažu

Baklažanų užkandis su aštriu padažu

Ingredientai:

nedideli baklažanai (2 vnt.)

smulkinti krapai (pundelis)

smulkintos petražolės (pundelis)

česnakai (3 skilt.)

majonezas (150 ml)

aliejus (kepimui)

druska

See Also
Moliūgų sriuba su šalavijais ir džiūvėsėliais

Gaminimas:

Paruošti padažą.Žalumynus krapus ir petražoles susmulkinti,česnakus išspausti,viską sumaišyti su majonezu,jei reikia pasūdyti. Baklažanus supjaustyti piršto griežinėliais, pabarstyti druska ir palaikyti 15-20 min.Tada nuplauti ir nusausinti. Keptuvėje įkaitinti šiek tiek aliejaus ir greitai iš abiejų pusių apkepinti baklažanus. Juos dėti ant popierinio rankšluosčio,sugerti riebalams. Dar karštus baklažanų griežinėlius aptepti ir žalumynų padažu,ataušinti dėti į indą,uždengti ir per naktį laikyti šaldytuve.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top