2024-01-18
Ingredientai:
brokoliai, 800 g
sviestas, 3 šaukštai
kvietiniai miltai, 2,5 šaukšto
pienas, 0.5 stiklinės
česnakai
petražolės
druska
Kaip gaminti:
Brokolius išvirkite, atvėsinkite ir sutrinkite. Miltus pakepinkite svieste, gautą masę atskieskite brokolių nuoviru. Supilkite gautą padažą į trintus brokolius, pasūdykite, įdekite sutrinto česnako, pakaitinkite 10-15 min. Prieš patiekdami pabarstykite smulkintais petražolių lapeliais.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!