Ingredientai:
mėsa – 250 g,
kopūstas – 1/4 vnt.,
pomidoras arba pomidorų pasta – 1 šaukštas,
morka,
bulvės – 2 vnt.,
taukai – 2 šaukštai,
svogūnas,
lauro lapeliai ir pipirai,
druska,
žalumynai.
Kaip gaminti:
Mėsą pjaustykite nedideliais kubeliais, apkepkite taukuose, tada suberkite smulkintą svogūną, po kelių minučių – šiaudeliais pjaustytą pomidorą, smulkintą kopūstą, bulvių kubelius. Maišydami kepkite 10 minučių, įpilkite 1,5 l vandens, sudėkite prieskonius ir pusvalandį virkite. Sriubą tiekite pabarstytą smulkintais krapais arba petražolėmis.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!