Cinamoninė bolivinės balandos košė tobuliems pusryčiams – tai maistingas ir skanus pusryčių pasirinkimas, kuris suteiks ilgalaikės energijos visai dienai. Kruopos išverda kreminės tekstūros, o cinamonas ir klevų sirupas suteikia natūralaus saldumo ir jaukų aromatą.
Cinamoninė bolivinės balandos košė tobuliems pusryčiams: receptas
Patiekiama su mėgstamais, maistingais priedais, ši košė tampa dar skanesnė ir turtingesnė skoniais bei tekstūromis. Tai puikus būdas pradėti dieną sveikai ir skaniai.
Ingredientai:
- 50 g bolivines balandos
- 10g avižų sėlenų
- 180 ml cinamono ir kardamono skonio avižų gėrimo
- 100 ml vandens
- 2 arb. š. klevų sirupo
- 1 arb. š. cinamono
- Žiupsnelis druskos
- 1 kiaušinis
Patiekimui: - Bananas
- Grūdėta varškė
- Kokosų kremas
- Linų sėmenys
- Cinamonas
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Puode užvirti augalinį pieną su vandeniu, įberti druskos, cinamono ir įpilti klevų sirupo.
2. Suberti bolivinės balandos kruopas, sėlenas ir vis pamaišant virti ant vidutinės kaitros, apie 10min, kol košė ims tirštėti (jeigu labai greitai nugaruoja skystis, įpilti dar pieno arba vandens)
3. Įmušti kiaušinį ir nuolat maišant dar pavirti 3 min, košė dar labiau sutirštės.
4. Košę perkelti į dubenėlį, pagardinti bananu, grūdėta varškė, kokosu kremu. Apibarstyti cinamonu ir linų sėmenimis.
Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.