0.9 C
Vilnius
Antradienis, 18 kovo, 2025

Greiti varškės virtinukai (tinka šaldyti)

Greiti varškės virtinukai – šie purūs ir švelnūs varškės virtinukai yra puikus pasirinkimas lengviems pusryčiams ar desertui. Jie pagaminami greitai ir lengvai, o natūralus varškės skonis dera su mėgstamais priedais – šviežiomis uogomis, klevų sirupu ar jogurtu. Minkšta tekstūra ir šiek tiek salstelėjęs skonis paverčia šį patiekalą jaukiu naminiu gardėsiu, kuris patiks tiek vaikams, tiek suaugusiesiems.

Greiti varškės virtinukai: receptas

Ingredientai:

  • 200 g varškės
  • 1 kiaušinis
  • 50 g miltų (kukurūzų)
  • 10g biraus saldiklio (eritritolio)
  • Žiupsnelis druskos

    Patiekti:
  • Klevų sirupo
  • Uogų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Į dubenį sudėti varškę, įmušti kiaušinį, suberti miltus ir saldiklį su druska.
2. Viską sumaišyti iki vientisos masės, kol ji taps lipni ir bus galima formuoti rankomis.
3. Drėgnomis rankomis viską dar kartą perminkyti ir suformuoti rutuliukus.
4. Puode užvirti vandenį ir sudėti virtinukus.
5. Virti, kol virtinukai iškils į paviršių.
6. Patiekti su uogomis, klevų sirupu.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje

Vaida Bučinskienė
Vaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: