Ingredientai:
grikiai – 1 stiklinė,
grybai – 300 g,
vanduo – 1/2 stiklinės,
svogūnai – 2,
pomidorų padažas – 2 šaukšteliai,
petražolės, pipirai, druska.
grybai – 300 g,
vanduo – 1/2 stiklinės,
svogūnai – 2,
pomidorų padažas – 2 šaukšteliai,
petražolės, pipirai, druska.
Kaip gaminti:
Išverdame įprastą grikių košę.
Grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus pakepiname ir patroškiname nedideliame kiekyje vandens. Sudedame prieskonius, įberiame druskos, sudedame pomidorų padažą. Košę sukrečiame į molinius indus, užpilame grybų mišiniu ir troškiname apie 10 – 15 minučių.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!