Now Reading
Grikių košė su grybais

Grikių košė su grybais

Grikių košė su grybais

Ingredientai:

grikiai – 1 stiklinė,
grybai – 300 g,
vanduo – 1/2 stiklinės, 
svogūnai – 2,
pomidorų padažas – 2 šaukšteliai, 
petražolės, pipirai, druska.

Kaip gaminti:

Išverdame įprastą grikių košę.
Grybus ir smulkiai supjaustytus svogūnus pakepiname ir patroškiname nedideliame kiekyje vandens. Sudedame prieskonius, įberiame druskos, sudedame pomidorų padažą. Košę sukrečiame į molinius indus, užpilame grybų mišiniu ir troškiname apie 10 – 15 minučių.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt