Ingredientai:
Moliūgas 500 g
Grybai 500 g
Grietinė 2 šaukštai
Sviestas 3 šaukštai
Džiūvėsėliai
Kmynai
Druska
Kaip gaminti:
Moliūgą supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite blenderiu. Išvirtus ir supjaustytus grybus pakepinkite svieste, įbėrę prieskonių, druskos. Sumaišykite grybus, moliūgų masę ir kiaušinius, sudėkite į sviestu suteptą, džiūvėsiais pabarstytą kepimo formą, apšlakstykite tirpintu sviestu. Kepkite orkaitėje 15-20 min.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!