Now Reading
Grybų ir moliūgo apkepėlė

Grybų ir moliūgo apkepėlė

Grybų ir moliūgo apkepėlė

Ingredientai:

Moliūgas 500 g
Grybai 500 g
Grietinė 2 šaukštai
Sviestas 3 šaukštai
Džiūvėsėliai
Kmynai
Druska

Kaip gaminti:

Moliūgą supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Pertrinkite per sietelį arba susmulkinkite blenderiu. Išvirtus ir supjaustytus grybus pakepinkite svieste, įbėrę prieskonių, druskos. Sumaišykite grybus, moliūgų masę ir kiaušinius, sudėkite į sviestu suteptą, džiūvėsiais pabarstytą kepimo formą, apšlakstykite tirpintu sviestu. Kepkite orkaitėje 15-20 min.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt