Now Reading
Ispaniškas omletas

Ispaniškas omletas

Ispaniškas omletas

Ingredientai:
6 kiaušiniai
50 g kukurūzų krakmolo
1 stiklinė pieno
80 g lašinukų
1 nedidelis svogūnas
50 g grybų
maltos aitriosios paprikos
druskos
maltų juodųjų pipirų
aliejaus

Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su krakmolu, pienu, druska ir aitriąja paprika. Lašinukus supjaustykite gana dideliais kubeliais, o svogūną smulkiai. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite. Į truputį paspirgintus lašinukus suberkite svogūnus. Juos 10 min. patroškinkite su grybais, paskui gausiai pasūdykite ir apibarstykite juodaisiais pipirais. Ištroškintus grybus atvėsinkite ir pamažu sumaišykite su išplaktais kiaušiniais. Omletą tučtuojau iškepkite aliejuje.

Skanaus!


Taip pat skaitykite:
View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt