Ingredientai:
6 kiaušiniai
50 g kukurūzų krakmolo
1 stiklinė pieno
80 g lašinukų
1 nedidelis svogūnas
50 g grybų
maltos aitriosios paprikos
druskos
maltų juodųjų pipirų
aliejaus
Gaminimas:
Kiaušinius išplakite su krakmolu, pienu, druska ir aitriąja paprika. Lašinukus supjaustykite gana dideliais kubeliais, o svogūną smulkiai. Grybus nuvalykite ir smulkiai supjaustykite. Į truputį paspirgintus lašinukus suberkite svogūnus. Juos 10 min. patroškinkite su grybais, paskui gausiai pasūdykite ir apibarstykite juodaisiais pipirais. Ištroškintus grybus atvėsinkite ir pamažu sumaišykite su išplaktais kiaušiniais. Omletą tučtuojau iškepkite aliejuje.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!