Ingredientai:
aliejus – 4 šaukštai,
česnakas – 1 skiltelė,
pjaustytas svogūnas – 1/2 stiklinės,
pjaustyti salierai – 1/2 stiklinės,
pjaustyta morka – 1 stiklinė,
pomidorų padažas – 2 šaukštai,
sultinys – 5 stiklinės,
druska ir juodieji pipirai pagal skonį,
konservuoti žirneliai – 1/2 stiklinės,
pupelės – 1/2 stiklinės,
ryžiai – 4 šaukštai,
lauro lapeliai – 2 vnt.,
pomidorai – 2 vnt.,
tarkuotas fermentinis sūris – 1 šaukštas.
Kaip gaminti:
Susmulkinti česnakai ir smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami aliejuje, į juos suberiami salierai ir morkos. Viskas patroškinama. Po to supilamas sultinys, sudedamas pomidorų padažas, suberiama druska bei pipirai ir verdama ant mažos ugnies. Kiek pavirus, suberiami žirneliai, pupelės, ryžiai, sumetami lauro lapeliai. Dabar viskas troškinama, kol suminkštėja daržovės. Baigiant troškinti, sudedai griežinėliais supjaustyti pomidorai, suberiamas tarkuotas sūris. Valgis dar 5 min. patroškinamas ir nukeliamas nuo ugnies.