Ingredientai:
Kalakutienos filė – 500 g
Bulvės – 3 vnt.
Svogūnas – 1 vnt.
Morka – 1 vnt.
Apelsinų sultys – 1 stiklinė
Prieskoniai – pagal skonį
Grietinėlė – šlakelis
Aliejus – šlakelis kepimui
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
GaminimasDaržoves ir mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais. Ant įkaitintos keptuvės paskrudiname mėsą. Į puodą sluoksniais dedame daržoves: pirma bulves, paskui svogūnus ir morkas. Ant viršaus sudedame kalakutieną. Pabarstome druska, pipirais, įdedame keleta lauro lapelių. Supilame stiklinę apelsinų sulčių (geriausia 100 proc. sultys, o ne gėrimas) ir truputį vandens. Svarbu, kad daržovės ir mėsa nebūtų apsemta (kaip nuotraukoje). Tada puodą uždengiame ir ant mažos ugnies viską troškiname apie 50– 60 min. Belieka supilstyti į lėkštes, užpilti šiek tiek grietinėlės ir ant stalo.
Skanaus!