Jums reikės:
2 šaukštų cukraus
Raudono vyno (arba balto)
Citrinos (arba apelsino žievelių)
Cinamono lazdelės
Gvazdikėlių
Kaip gaminti:
Supilkite vyną į puodą. Įdėkite cukrų, cinamoną ir apelsino žievelę (arba citrinos griežinėlį), gvazdikėlius (pagal skonį). Vyną įkaitinkite ir nuolat maišykite, kad ištirptų cukrus. Kai vynas užvirs, perpilkite jį per koštuvą ir tada pilkite į taures. Patiekite karštą.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!