Now Reading
Kepaliukas

Kepaliukas

Kepaliukas

Ingredientai:
nepjaustytas batonas
sviestas, 0,5 pakelio
fermentinis sūris, 150 g
česnakas, 3 skiltelės
krapai
druska
pipirai

Kaip gaminti:
Batoną įpjauti kas 2 cm neperpjaunant apatinės plutos. Kambario temperatūros sviestą sumaišyti su smulkintais krapais, įspausti česnaką. Pagardinti prieskoniais ir gerai išmaišyti. Gauta mase sutepti įpjautas batono vietas.
Sūrį supjaustyti riekelėmis, sudėti po riekę į batono tarpą. Batoną suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 200 C temperatūroje apie 15 min. Nuimti foliją dar truputį pakepti, kad gražiai apskrustų.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top