Laikas.ltLaikas.lt
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Laikas.ltLaikas.lt
Search
  • Naujausios
  • Technologijos
    • Automobiliai
    • IT naujienos
  • Įdomu
    • Lietuva
    • Mokslas
    • Pasaulis
  • Receptai
    • Mėsos patiekalai
    • Sriubos
    • Salotos
    • Troškiniai
    • Apkepai
    • Blynai
    • Makaronų patiekalai
    • Košės
    • Bulvių patiekalai
    • Desertai
    • Užkandžiai
    • Naudinga
    • Veganiški patiekalai
    • Žuvis ir jūros gėrybės
    • Vegetariški patiekalai
    • Gėrimai
  • Gyvenimas
    • Namai ir patarimai
    • Sodas ir daržas
    • Sveikata ir grožis
    • Žmonės
    • Mada
  • Horoskopai
    • Savaitės suderinamumo horoskopas
    • Astrologinis suderinamumas
    • Dienos akmuo
    • Audio horoskopas
    • Dienos astrologinis įvykis
    • Dienos augalas
    • Dienos blogas ženklas
    • Dienos citata
    • Dienos geras ženklas
    • Dienos horoskopas
    • Dienos komplimentas
    • Dienos pomėgis
    • Dienos skaičius
    • Dienos spalva
    • Mėnesio horoskopas
    • Mėnesio pomėgių horoskopas
    • Mėnesio suderinamumo horoskopas
    • Savaitės blogas ženklas
    • Savaitės geras ženklas
    • Savaitės horoskopas
Sekite mus
Košės

Kepta košė karšto oro gruzdintuvėje – neįtikėtinai skani

Vaida Bučinskienė
Autorius Vaida Bučinskienė
Publikuota: 2025-03-10
Komentarų: 0
2 min. skaitymo
Kepta košė karšto oro gruzdintuvėje
Kepta košė karšto oro gruzdintuvėje

Kepta košė karšto oro gruzdintuvėje – tai puikus, maistingas ir jaukumu dvelkiantis pusryčių valgis ar sveikas desertas. Nepaprastai kvapnus ir sotus patiekalas, kuris suteiks energijos naujai dienai ar nudžiugins popietės metu.

Kepta košė karšto oro gruzdintuvėje: receptas

Tai tobulas pasirinkimas norint pradėti dieną sotiems, bet kartu mėgautis sveiku ir subalansuotu skoniu. Apkepą galima valgyti tiek šiltą, tiek atvėsusį – jis išlieka skanus ir maistingas bet kuriuo metu.

Ingredientai:

  • 100 g greitai paruošiamų avižų dribsnių
  • 100 ml avižų pieno
  • 60 g moliūgų tyrės
  • 20 ml klevų sirupo
  • 10 g šokolado gabaliukų
  • 1 kiaušinio
  • 1 arb. š. kepimo miltelių
  • 1 arb. š. cinamono
  • 20 g žemės riešutų sviesto

    Patiekti:
  • Becukrio šokoladinio sirupo
  • Skaldytos kakavos gabaliukų

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Gaminimo eiga:

1. Į dubenį suberti avižinius dribsnius, supilti avižinį pieną ir sudėti moliūgų tyrę.
2. Įpilti klevų sirupo, sudėti šokolado gabaliukus, įmušti kiaušinį ir suberti kepimo miltelius bei cinamoną. Viską labai gerai išmaišyti.
3. Į kepimui skirtą indą supilti pusę tešlos.
4. Per vidurį dėti žemės riešutų sviesto ir užpilti likusia tešla.
5. Kepti karšto oro gruzdintuvėje 180 C temperatūroje 15 min.
6. Iškeptą košę pagardinti becukriu šokoladiniu sirupu ir apiberti skaldytos kakavos gabaliukais.


Šiuo receptu su mūsų redakcija pasidalino Aurelija. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram profilyje.

Kaip vertinate šį įrašą?

Average rating 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

ŽYMOS:Avižinė kepta košėAvižinė košė su moliūgų tyrekepta košėKepta košė karšto oro gruzdintuvėjekošėKošė su moliūgų tyre

AutoriusVaida Bučinskienė
Esu Vaida, maisto turinio redaktorė laikas.lt portale. Maistas yra neatsiejama mano gyvenimo dalis. Ieškau, gaminu, improvizuoju, testuoju, fotografuoju. Manau nėra neskanaus maisto, gali būti tik netinkamai panaudoti produktai :)

Rekomenduojami Video

Jums gali patikti

Tuno pyragas
Receptai

Tuno pyragas

2024-01-26
Abrikosų vištiena
Receptai

Abrikosų vištiena

2024-01-11
Namuose kepta sumuštinių duona
Naudinga

Namuose kepta sumuštinių duona – tobulai minkšta

2025-05-21
Naminiai varškės sūreliai su aguonomis
Desertai

Naminiai varškės sūreliai su aguonomis – skaniau nei iš parduotuvės

2025-03-07

Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas, skirtas visiems, mėgstantiems patikimą informaciją ir naudingus patarimus, paversiančius kasdienį gyvenimą lengvesniu. Skaitykite ir mėgaukitės!

Mūsų populiariausios

Sodas ir daržas
Namai ir patarimai
Sveikata ir grožis
Mokslas
Receptai

Naudinga

Apie mus
Slapukų politika

Bendradarbiaukime

Kontaktai

Laikas.ltLaikas.lt
Sekite mus
@ 2025 Visos teisės saugomos
  • Kontaktai
  • Privatumo ir slapukų politika
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?