Now Reading
Kepti jautienos „blyneliai”

Kepti jautienos „blyneliai”

Kepti jautienos "blyneliai"

Jums reikės:

Jautienos nugarinė – 500 g
Tyras alyvuogių aliejus
Vienas svogūnas
Jūros druska
Šviežiai malti juodieji pipirai

Kaip gaminti:

Supjaustykite jautienos nugarinę plonais blyneliais ( maždaug 3 – 4mm ). Ant alyvuogių aliejaus pakepinkite kapotus svogūnus ir česnaką. Sudėkite juos į atskirą dubenį ( bus kaip garnyras ). Ant to pačio aliejaus kepkite jautieną, kiekvieną „blynelio” pusę po 0,5 minutės, labai trumpai. Apibarstykite druska ir pipirais. Patiekite kartu su keptais svogūnais bei su įvairiais žalumynais. Labai lengvas ir greitas patiekalas. Užtruksite vos 10 minučių.

Skanaus!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top