Jums reikės:
4 didelių kiaušinių baltymų
120 ml cukraus
240 ml kokoso drožlių
Kelių lašų romo esencijos
1 žaliosios citrinos
Žiupsnelio druskos
Kaip gaminti:
Į didelį dubenį sudėkite visus ingredientus (kiaušinių baltymų plakti nereikia) ir maišykite, kol masė taps vientisa. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, o orkaitę įkaitinkite iki 180° C temperatūros.
Ant kepimo skardos dėkite maždaug arbatinio šaukštelio dydžio tešlos masę ir pirštų galiukais suformuokite dailią viršūnėlę. Kepkite tol, kol kokosinių bučinukų krašteliai taps auksinės spalvos (maždaug 12-15 minučių). Ištraukę sausainukus iš orkaitės, leiskite atvėsti.
Skanaus!
Laikas.lt – įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!