-10.5 C
Vilnius
Ketvirtadienis, 13 vasario, 2025

Slovėniška kopūstienė

Ingredientai:

rauginti kopūstai – 250 g,
pupelės – 150 g,
bulvės – 250 g,
rūkyta šoninė – 200 g,
riebalai,
česnakas – 2 skiltelės,
svogūnas,
miltai – 1 šaukštas,
grietinė – 2 šaukštai,
lauro lapelis,
druska, pipirų.

Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt

Kaip gaminti:

Pupeles mirkykite 12 valandų. Išmirkusias virkite kartu su šonine. Į kitą puodą sudėkite kopūstus, prieskonius, įpilkite vandens ir užvirkite. Riebaluose apkepkite susmulkintus svogūnus, apibarstykite juos miltais ir sukrėskite į verdančią kopūstienę. Sutrinkite pupeles, o šoninę supjaustykite kubeliais. Suberkite į sriubą ir vėl užvirinkite. Prieš patiekdami įdėkite grietinės, įberkite druskos, trinto česnako ir sudėkite kitame puode išvirtas ir kubeliais pjaustytas bulves.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Įdomūs video:

Taip pat skaitykite: