1.6 C
Vilnius
Pirmadienis, 9 gruodžio, 2024

Koldūnai kitaip

Jums reikės:

500g. Koldūnų
200g Sūrio
200g grietinės
Svogūnų laiškų arba česnako
Krapų.
1-2š. Pomodorų padažo

Paruošimo būdas:

Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite koldūnus. Supjaustykite svogūnų laiškus arba česnakus, krapus. Sudėkite į dubenį grietinę, pomidorų padažą įpilkite truputį vandens, kad padažas pasidarytų skystesnis. Kai koldūnai truputi apskrus supilkyte paruoštą padažą, suberkite supjaustytus krapus ir svogūnų laiškus arba česnakus. (galima juos dėti į padažą ir viską kartu suversti. Keptuvę uždengti ir kepti. kai koldūnai pasidaro minkšti ir apskrudę užberti tarkuoto sūrio. Palaukti kol sūris išsilydis ir galima patiekti ant stalo.

Skanaus!

Redakcija
Redakcija
Laikas.lt - įdomus ir gyvas portalas kiekvienam. Mūsų tikslas savo skaitytojams teikti išskirtines naujienas iš viso pasaulio. Čia rasite daugybę patarimų, istorijų bei puikių ir daugelio pamėgtų receptų. Lai kiekviena diena su mumis prasideda iš naujo!

Taip pat skaitykite: