Jums reikės:
500g. Koldūnų
200g Sūrio
200g grietinės
Svogūnų laiškų arba česnako
Krapų.
1-2š. Pomodorų padažo
Paruošimo būdas:
Į keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite koldūnus. Supjaustykite svogūnų laiškus arba česnakus, krapus. Sudėkite į dubenį grietinę, pomidorų padažą įpilkite truputį vandens, kad padažas pasidarytų skystesnis. Kai koldūnai truputi apskrus supilkyte paruoštą padažą, suberkite supjaustytus krapus ir svogūnų laiškus arba česnakus. (galima juos dėti į padažą ir viską kartu suversti. Keptuvę uždengti ir kepti. kai koldūnai pasidaro minkšti ir apskrudę užberti tarkuoto sūrio. Palaukti kol sūris išsilydis ir galima patiekti ant stalo.
Skanaus!