Omletas tortilijoje su kumpiu, sūriu ir špinatais – maistingas ir labai skanus pusryčių pasirinkimas. Receptas kviečia improvizuoti – kiekvienas valgytojas gali rinktis mėgstamus priedus: jei nevalgote mėsos, kumpį praleiskite, jei norisi daugiau daržovių – pridėkite smulkintų pomidorų, jei norisi Graikijos skonių – vietoje fermentinio sūrio rinkitės fetą, barstykite džiovinto raudonėlio ir, žinoma, nepamirškite alyvuogių!
Omletas tortilijoje su kumpiu, sūriu ir špinatais: receptas
Paruošti neužtruks nė 10 minučių, o soti dienos pradžia garantuota! Juk pusryčiai – svarbiausias dienos valgis nuteikiantis puikiai dienai, tiesa?
Ingredientai:
- 3 vnt. kiaušinių
- 1 vnt. pilno grūdo tortilijos
- 2 riekelių Serano kumpio
- 2 riekelių fermentinio sūrio
- 1 saujos špinatų
- 1 valg. š. humuso
- 1 valg. š. aliejaus
- pagal skonį druskos ir pipirų
Maisto produktų nuolaidos, akcijos. Apsilankykite - nuolaidos.lt
Gaminimo eiga:1. Keptuvėje įkaitinti aliejų.
2. Šiek tiek apkepinti kumpio riekeles.
3. Kiaušinius lengvai išplakti su druska ir pipirais. Supilti ant kumpio.
4. Kiaušinių masę tolygiai paskirstyti keptuvėje, ant viršaus uždėti tortiliją ir švelniai prispausti delnu.
5. Kai kiaušiniai apkeps, tortiliją apversti.
6. Pusę aptepti humusu, dėti sūrio, špinatų, perlenkti ir dar minutėlę apkepti.
Šiuo receptu su laikas.lt redakcija pasidalino Jurita. Daugiau jos receptų galite rasti jos Instagram paskyroje.